Cypern

INATT ÅKER VI ÄNTLIGEN TILL AYIA NAPA ! =D

kommer inte kunna uppdatera på en vecka men vi hörs igen den 3 augusti då ni får se bilder från det som förmodligen kommer varit vår bästa resa =)
Ha det bra i regniga Sverige medan vi kommer leva livet i soliga Cypern !

XOXO Sanna & Carro


F.

Idag har jag jobbat, 15-19 =) Tiden gick ganska snabbt idag faktiskt :P
Kanske beror påå att man ständigt tänker på Cypern! 3 dagar kvar nu, hoppas bara att jag blir bättre fram tills dess..:)
Orkar inte skriva nåt mer nu s¨å Byebyye !


Fredag

Igårkväll var jag, Carro, Jennifer och Mario hemma hos Carro och kollade på film. Vi "tittade" på Narnia, eller hade den på i bakgrunden i alla fall. Konsitgt de här med filmkvällar tycker jag, de slutar ju alltid med att man glömmer bort filmen och börjar snacka istället! Haha =)

Idag ska Carro jobba så jag tänkte kanske passa på att köra lite bil. Vet inte alls hur kvällen ser ut, däremot så vet jag hur jag vill att den ska se ut, men jag är nog för feg.

Förresten så åker vi nu om tre dagar!! Fatta, tre dagar! Sncaka om att jag längtar! Paaaaaartyy!

.



...om ett torrschampoo den här gången som är super bra! Märket är proffs och finns t.ex. på H&M för endast 40 kronor!!! Håret känns som rent bara efter några sprut! Detta är något vi verkligen rekomenderar till er där ute med fett hår! =D


22 Juli

Dagen började för min och Hannas del med träning medan Carro åkte iväg för att jobba. Efter träningen dukade vi upp en riktg ordentlig/god frukost, en väldigt bra start på dagen helt enkelt. Under dagen träffade vi Hannas jobbarkompis Moa i centrum. Vi satte oss ner på ett café och åt lunch och pratade en massa skvaller. När vi var färdiga där gick vi tillbaka hem till Carro och pumpade musik till max. Music is my drug...!

Nu skulle jag egentligen bara vilja sova, är trött men jag bara måste hålla mig vaken! Anledningen till det, är för att jag missa Prison Break i måndags och det går i repris nu halv två. //Sanna


Min och Hannas gooda frukost!


...Och snyggingen själv som man offrar en natts sömn åt bara för att få se honom! ;)

Shopping

Idag mötte vi upp Hanniball i centrum efter våran träning för att shoppa lite nödvändigheter till Cypern. Man kan verkligen säga att vi har fyndat fin fina saker, så det är kul! =)

Just nu är vi hemma hos Carro som är ensam hemma. Vi bakar bröd som vi ska äta till någon bra film ikväll, riktig chillkäll med andra ord.





Sannas shopping; Nivea sunlotion, torr schampoo, flip-flo, tandborste, ytterligare en solkräm och ett par shorts från bik bok.



Carros shopping; Orange/korall färgad kjol, vita shorts, rosa söt topp (allt från Bik bok) Dove hudlotion, Nivea deo och flip flops!


godnatt

Goodnight, sleep with one eye open ;-) hahahah


Glad

Hallå! Idag har jag jobbat min allra sista dag! (eller iaf på att bra tag) :P Det känns verkligen hur underbart som helst. Skolan börjar om precis en månad och jag ska minsann ta vara på varenda sekund som är kvar. Fast egentligen känner jag ingen ångest direkt över att börja i skolan igen, ska faktiskt bli helt okej! =)

Nu äntligen kan jag sätta mitt nästa kryss i min lista!
Britney konsert [x]
Jobbat klart [x]
Cypern [ ]
Kryssning [ ]


Denna vecka som kommer är så oplanerad som den kan bli, får ta varje dag som den kommer helt enkelt! Har dock lite ärenden som jag måste fixa, såsom att köpa flipflops, solkräm och andra nödvändiga saker till Cypern. dessutom måste jag komma igång med träningen igen. Eftersom jobbet har tagit rätt mycket av min tid de senaste veckorna, har jag verkligen inte haft tid, men nu så! :)

Här är förresten outfit bilderna från i helgen! :D /Sanna






=)

Tja ! :)
idag har jag jobbat 10-17 och man kan säga att det var hur mycket folk som helst som kom och "fönstershoppade" !
Okej, kanske var att ta i lite men det kom faktiskt in 67 pers i butiken idag :O :D (ja, jag räknade, ihihi) och liite sålt blev det iaf ;)
igår när jag jobbade 10-15 kom det in 12 pers under dom timmarna så det var lite skillnad =P

Nu har jag inte så mycket mer att  säga så Tooodeeels see u 2night ;-)


Harry

Idah har S vart på stranden med Fia, Jennifer och Emelie. C har jobbat i butiken. =)

Nu på kvällen så har vi, Hanna, Fia, Maria, Felicia och Jennie varit på bio och sett Harry Potter och halv blodsprinsen. Enligt S och alla aandra tjejer var filmen skit bra,,men C hade då lite andra åsikter om den.
Imorn kommer kvällens outfits! =)


Sol

Vi har legat ute i solen nu på förmiddagen, så himla skönt. Men klockan tre ska Carro jobba i djurgårdsbutiken så då blir det för mig att åka hem. Ska ta och laga mig någon god mat, lyssna på musik och smörja in mig med 5 kilo hudlotion, nu vill jag minsan inte fjälla mer! =)  / S


HAHA!

Vi hittade en bild på oss som är tagen för kanske två-tre år sedan! Haha vi ser ju så små ut!!


Dresscode

Här var kvällens outfit's:


Awesome

Konserten var grym. Britney och alla hennes dansare (som för övrigt var jäääävligt snygga) bjöd på en mycket underhållande show. Det känns nästan lite små tråkigt att det är över nu, allt gick så snabbt. Man vill bara spola tillbaka allt, till då womanizer spelades, shit vilket drag de var då! Självklart kunde inte vi hålla oss, så vi alla sju tjejer ställde oss upp och sket helt enkelt i om de som satt bakom oss inte såg! =D

Så nu kan vi sätta ett kryss i sommarens-roliga-att-göra-lista! =)
Gå på britney [ x ]
Jobba klart [  ]
Cypern [  ]
Kryssning [  ]


14 Juli

Idag har vi inte alls gjort speciellt mycket. Var på banken en snabbis imorse,  vi var tvungna att sätta in pengar till Carros mamma eftersom hon lade ut för alla britney biljetter. Just för tillfället är vi ny duschade, pumpar britney låtar, samtidigt som vi fixar i ordning oss. Vi ska nämligen träffas alla tjejer innan konserten för att äta middag. Nej men nu måste vi fortsätta fixa, lovar bilder fån konserten! =D


Vi är inte bra på...

..Koka ägg ! :O Vi råkade hälla salt i vattnet och sen glömde vi bort dom totalt så nu har dom kokat sisodär en halvtimme, ska ner och fixa dom små rackarna nu ;)



2 weeks 2 go

Om exakt 2 veckor drar vi ! :D Gaaalet härligt !! :D


Early Mornin'

God Morgon ! =)
Klockan är inte ens sju och jag är redan vaken, och är jätteepigg =) Anledningen till det är att min familj åkte till Halmstad för ungefär en kvart sen så nu är jag ensam hemma i 5 dagar =) hääärligt.
Nej nu ska jag duscha och göra mig iordning för att sen åka till Globen och hämta ut biljetterna och gå på banken ! :-)

Toodels


/ Carro

...

Britney Spears har konsert 13-14 Juli i Globen..... And i've got tiiickets !! :-D



-

Idag blir det verkligen en typisk tråk-söndag för mig, är sjuk eller rättare sagt förkyld, och när jag är förkyld försvinner  det inte på 4 dagar som för andra människor, utan för mig brukar det ta ungeför 4 veckor!
Jag vill verkligen inte vara sjuk när vi ska åka till Cypern ! :o Så därför ska jag vila och ta det lungt idag! =)
Alltså kommer det bli en lång och tråkig Söndag för mig ! =P


.



Tips på saker man kan göra när man har tråkigt:


Lördag

Igårkväll var vi, Fia, Hanna och Max på bio och såg filmen Brüno. Man kan väl säga att filmen var lite små udda sådär... ;)
Idag har vi vart och tränat på  morgonen och nu har vi precis ätit lunch och jordgubbar. Vad resten av dagen och kvällen har att bjuda på har vi ingen aning om, vi får ta dagen som den kommer helt enkelt! =)


Sancar

Fredag

Jag och Carro har varit riktigt flitiga idag, vi tränade på morgonen och efter det åkte vi till skärholmens centrum för att shoppa. Anledningen till att vi släpar oss dit, är inget annat än att det finns en super bra butik där, NEW YORKER.

Kolla vad jag har köp idag! =)


NEW YORKER 269 kr.


NEW YORKER 89 kr.


H&M 249 kr.


Skopunkten 299 kr.

//Sanna

Grattis Carro! :)

Idag  fyller Carro 18, super Grattis till dig! =) (igen) Har precis vart där hemma och ätit super god mat och fikat. Hon fick verkligen super fina saker, men det kanske hon vill berätta om själv senare. =) nu sitter jag här hemma, kändes ju lite lagom roligt att åka hem när alla andra ska dra ut på krogen, men iof ska jag upp vid sju imorn och jobba så det gör faktiskt inte så jätte mycket.

Under "kalaset" mobbade Björn mig för att jag var 17 och för att jag var blond, kanske inte så konstigt med tanke på dagens incident, men jag skyller på att jag var trött.
Gäst på donken i morse: Innehåller frukost mackan gris?
Jag: Nadia, den med ost och skinka innehåller väl gris?
Nadia: Ja?
Jag: Den med kalkon då?
Nadia: Va?
Ja: Innehåller den gris?
Nadia: Men Sanna, de är ju KALKON!

Haha jag brast ut i asgarv, vettefan vad jag tänkte på den sekunden alltså, men som sagt var jag galet trött, har gått upp svin tidigt nu de senaste dagarna, no fun. (a) hihi



Haa så kul ikväll tjejor! :D /Sanna

Tips



Den var verkligen super god! Mamma kom hem och överraskade mig så nu sitter jag här och trycker i mig.
Den får absolut 5 av 5! =D
/Sanna

=)

Har känt mig lite sådär små nere hela dagen, ända tills nu. Hanna ringde precis och vi konstaterade att det bara är några dagar kvar tills vi har semester. Och då jäklar blir det cyern och andra roliga saker. Jag blev definitvit på bra humör kan jag ju säga. Däremot kom vi på att när vi kommer hem efter Cypern är det inte så himla många dagar kvar tills vi börjar skolan. Men va fan gör det? Vi börjar sista året, jag fyller 18 i Oktober, vi ska planera studenten, gå på skivor och herre gud! :D Tack till Hanniball som gjorde mig gladare! :D
/Sanna



Hihi! :)


Åh...

...gu va jag hatar dig.



/Sanna


7 Juli

Hejhej! nu var det ett tag sen jag skrev och vad har hänt sen dess då ?

Fredag:
Då tränade och solade vi, sen gick vi hem till mig. Då bakade vi scones och gjorde jordgubbssmoothie och satt ute på baksidan och kollade på film, eftersom det har varit så himla fuktigt ute den senaste veckan kan man inte vara på mitt rum, det är närmare 40 grader där, och det är inte skönt!
Lördag:
Då gick vi och tränade, eller aa vi var på gymmet iaf. haha blev ungefär 20 minuters träning. Sen gick vi hem till mig igen och bakade pizza och hade picknick ute på gräsmattan, till efterrätt blev det jordgubbar =)
Sen var det dags att börja fixa sig inför kvällen då det var party som stod på schemat ! =D Där var det trevligt =)
Söndag:
Ja då jobbade Sanna och jag var hemma och chillade lite och städade. Senare mot eftermiddagen bestämde vi att vi skulle äta middag allihopa, vi möttes på Ica och handlade Tacos! =)
Vid 21.00 kom Björn och hämtade mig för vi skulle övningsköra =)
Körde Farsta-Fagersjö-Högdalen-Bandhagen-Hökarängen-Skarpnäck-Tyresö-Älta-Sickla-Enskede-Gubbängen-Farsta! hahah
Det gick både bra och dåligt! Skulle svänga in på donken i Tyresö för en fikapaus och jag vet inte hur jag tänkte men istället för att köra in på parkeringen hamnade jag mittemellan McDrive och deras lastkaj ! Nästa moment var att ta sig ur därifrån, skulle backa ut men då får jag motorstopp! Tur att ingen var bakom just då ;-)
Parkeringen blev inte heller så lyckad, hamnade liiiiite snett om man säger så =P
När jag kom hem och startade datan märkte jag att ALLT på min data har försvunnit ! Hemskt!!!!!! Alla mina bilder och all min musik !!!! :O:O:O:O: gissa om jag var arg!? =P
Måndag:
då lämnade  jag in mina True Religion Jeans på lagning sedan mötte jag Hanna i centrum för att få min Ipod som jag glömde i hennes väska. Sedan åkte jag in till stan för att testa jeans för att sedan beställa dem från internet, men det fanns inga att testa i min storlek så jag får väl vänta ett tag och se om dom får in nåt nytt :-)
Gick istället till Mcdonalds där Sanna jobbade, Väntade på att hon skulle sluta och när jag står där kommer plötsligt A&M, Trevligt  med sällskap! =)
Vi satt på donken ett tag och pratade sedan åkte jag och S till Globen för att fixa några saker =)
Planerna för den kvällen var grillning hemma hos fia, men vi avbokade det. Så vi satt hemma igår och hade trevligt och tittade på Prison Break som  hade säsongspremiär! =D Spännande avsnitt även om jag inte hängde med i i allt som hände! =P
Idag:
Idag har jag lite saker att fixa, jag måste duscha, baka, måla naglarna, och så tror jag att jag tar en sväng in till stan idag igen för att möta Jessica och Lovisa ! =) Stannarr nog kvar där till tre då sanna slutar jobba så har man sällskap hem=)
Sen ikväll jag jag ut och äta middag med Pappa och Eva =) Måste även städa och fixa massa inför imorgon då det blir party här hemma ;-) haha skoja,, nejmen eftersom jag fyller år så kommer släkt och vänner på middag och fika =)
Sen blir det utgång på krogen, Preimär ! :-D

Ha en Fab tisdag ;-)

/ carro


tips


Nu på sommaren är det superhett med brunbrända ben men för oss om inte alltid har tid att ligga ute och pressa i solen är denna produkt perfekt, Sancars första tips är på en skitbra B.U.S Lotion som ger dig en jämn och snygg färg!
Den kommer från Biotherm och kostar ca 280, men det är den värd!


Fredag

Shopping dag för S, mycket fint kom med hem i påsarna. Ska visa de jag köpte igår också men har inte hunnit tagit kort än, så bilder på allt får ni imorn! ;)

Eftersom de blir fest imorn tog vi det chill med alla tjejer idag. Vi trissar upp varandra om Cypern heeela tiden. Malin har precis kommit hem där ifrån och berättat hur underbart det är, så nu är vi spidade till max.

S: Yes, saker går som jag vill, i like it.
C: Fyller snart 18 år, helt ofattbart! :O



BTW, nu har vi letat på varenda matbutik i hela världen känns det som men den är slut överallt?! :O Va fan är det här? // Sancar

Torsdag

Idag har S jobbat och C vart med Fia på stranden. Vi möttes upp på eftermiddagen, kollade affärer och snackade. S köpte fin fina grejer, (lägger upp bilder imorn ) =).

Kvällen tillbringade vi 17 åringar som inte fick följa me ut på krogen på gymmet. Vi körde ett riktigt tufft pass och gick efter det och solade. Haha typiskt oss att lägga oss i ett solarium när de är fint väder ute men vad ska man göra när man jobbar? (a) I solariumet höll vi dock på att garva ihjäl, det var varmt och klibbigt och tiden gick så seegt.

Nu är vi hemma hos C, i har kollat på HSM och ätit scones och jordgubbssmoothie. Kvällen blev lugn, vilket också kan vara skönt ibland. =)

Håll koll i bloggen imorn då vi börjar med sancar tipsar, kan nog bli rätt kul! =) /Sancar


Snart drar vi, 24 dagar.



Kvällen slutade trots allt med...

...poker med tjejerna! =) Vi var hemma hos Carro alla fyra och hade de trevligt. Vi spelade ett litet tag men när Hanna lyckats fått lite för mycket marker började spelet övergå till snack istället. När man inte träffas längre varje dag som vi brukar göra, har man så sjukt mkt saker att uppgradera de andra om, iaf jag hihi! =) Typ 50 % av pratet handlade om Cypern, vi alla så galet taggade!!! :D

Men nu ska jag sova, jobbdag imorn. //Sanna



Vi är bäst! :)

Onsdag

Idag har jag jobbat 11-15, efter det kom Ashkan och Mattias in till jobbet. Vi blev kvar där ett tag och snackade och sedan åkte jag hem. Tunnelbanan var sådär härligt proppad av människor som den kan vara ibland. Usch man får ju panik när man är tvungen att stå så jäkla tätt. Riktigt mysigt var det också då det stod en kille med sin arm över mig (eftersom han höll i sig) och stank svett, mums.

Hur kvällen ser ut vet jag inte riktgt än, har några alternativ:
1. Bio med killarna och Carro, nån mer som kanske vill hänga på? =)
2. Vara hemma hos Carro och chilla!
3. Träna
4. *** hihi ***



Vill vara ledig och sola, är trött på donken nu! =P

1 Juli

Hejhej! Var ett par dagar jag skrev men det har ju varit fint väder så jag får skylla på det ! =P hihi
Har egentligen inte så mycket att säga förutom att jag har lämnat in min mobil på lagning, köpt nytt gymkort och tränat två gånger idag och sen är det bara 1 vecka tills jag fyller åår!! =) Häärligt ! =)


Gammal bild...

/caRRO=)

=)

Hoppsan nu har det gått ett rejält tag sen jag bloggade sist. Kom på mig själv att det nog är för att jag har fullt upp hela tiden, nu när det är sommar och det händer så mkt saker, så är bloggen inte det första man tänker på direkt. Men jag ska skärpa mig nu.

Igår kväll var jag och Carro med David, Ashkan och Mattias.Vi konstaterade lite lätt sådär att vi tjejer äger i kubb och volleyboll! :D Haha pojkar, pojkar! ;) Något som vi även kom på var att mygg e fan jobbiga! Dom är överallt och galet envisa, burr!

Ikväll har jag varit med några från jobbet och kollat på bio, baksmällan blev det och den var jätte rolig! :D Vi hade de verkligen hur trevligt som helst, vi pratade aningens för mycket och kom på att när det bara var en kvart kvar tills filmen började skulle vi alla handla nåt till filmen och hinna gå på toa! Men vi hann, woho! :D Kan verkligen rekommendera filmen om ni vill ha något att garva åt för de gjorde man definitivt!

Nej nu ska jag ta och sova...ska upp och jobba i värmen imorn, som vanligt. // Sanna



RSS 2.0