Min Söndag

Idag har jag soooolat i massor! Eftersom jag inte kunde jobba på donken fick jag jobba på brännan istället, och det gick bra det med! ;) Hanna tittade förbi efter sitt jobb och vi låg och stekte lite på min veranda. Ikväll så har vi vart hemma hos Hanna hela kvällen med tjejerna. Det blev balkongen med nötter, godis och prat och tillslut en film, mysigt! :)
Mer än så har jag inte att bjuda på idag...vi hörs imorn lovers! ;) //Sanna

Vilken dag!

Dagen började bra! Jag vaknade åt frukost och gick genast ut och lade mig i solen. Jag låg där ett tag och det var UNDERBART, shit va varmt det har varit idag alltså, me like! När jag väl ligger där i värmen fick jag ett sms av David som ville dra in till skrattstock och jag var på. Så jag skyndaade mig snabbt in i duschen och ska springa up på övervåningen för att hämta någt då jag halkar i våran trappa. Helt seriöst så trodde jag för några sekunder att jag var död, men insåg väl ganska snabbt att jag överlevt smällen men hade galet ont i höger ben plus fot!

Envis som jag var skulle jag ändå iväg till skrattstock och börjar knata mot tunnelbanan. Det gick mindre bra kan jag ju säga. Den vägen som tar ca 7 minuter tog då 27 kändes det som. På tunnelbanan mötte jag David och berättade min lilla händelse. De satt två tanter där som tyckte att foten inte såg bra ut och rådde mig att gå till vårdcentral! Så vi hoppade av i gullmars och gick in och besöket slutade med diagnosen stukad fot, bandage och kryckor, wieee! Nu så här i efterhand kan jag inte förstå att jag som barn ville göra illa mig för att få gå med kryckor! Jag hatar dem redan! Har två blåsor i händerna och det är fruktansvärt jobbigt att hoppa runt på dem, speciellt nu i värmen! :O Men men, det är som de är, tråkigt att jag inte kan jobba imorn för jag behöver verkligen varenda litet öre som går att få! :(

Men in till skrattstock kom vi i alla fall. Vi mötte upp Malin och Daniel och satt och snackade och tittade på alla komiker med dem, trevligt trevligt! :) Kvällens planer blev dock ändrade, från att festa med kuss-buss blev det istället en mysig hemmakväll med Hanni eftersom min fot inte mår så bra!





Vi schteeeeker i solen! :) // Sanna

Saturdaynight

äääääääääntligen hemma! =)
Slutade 21.00 idag och direkt efter det så åkte jag hem till kompisen som hade tagit studenten =) det var riktigt skoj :) var inte kvar där så länge utan gick hem en timme senare med min lillesyrra som var så otroligt  sur eftersom hon var jättetrött. (fjant ;-))
Idag har jag haft fullt upp på jobbet heeela dan! Sedan när tre lugnade sig lite skulle jag göra 220 ost och skinkmackor! Det var lättare sagt än gjort!
Först skulle man dela alla mackor, sen lägga i ost, skinka och paprika och sen plasta in den!
Tog mig lite mer än tre timmar ! :O Plus att man ser ut såhär efteråt:



Inte så diskreta plåster inte ;-)
Skar mig 3 gånger på kniven (ena gången på samma finger) och sen 2 gånger på grejen man drar av plastfolien ifrån !

Och sååååhäääär snyyyygg var jag på jobbet idag ;.-) (med väääärldens minsta tröja!!)


////////////////////////////////////////////////////////Carro =)


Early Mornin'

Gäääääääääääääääääääsp, uusch vad trött jag är!
Klockan ringde för ungefär 10 minuter sen så nu är det dags att gå upp och sminka mig och sen äta frukost. Det kommer säkert komma jätteemycket folk idag på jobbet eftersom det ska bli strålande väder idag ! =p
Slutar nog ganska sent idag eftersom det var nån middag som börjar 19.00 som jag skulle servera på (?) Sen efter det ska jag hem till en kompis som har tagit studenten =)  Så vi hörs när jag kommer hem igen ! :-)



=)

/car

You wanna be on the top?






Mjao' / Sancar


Fredag

Åh vilken skön dag det har vait hittills! Skoldagen var kort (eller vi gjorde den kort rättare sagt!) efter det åkte vi till friskis som vanligt efter skolan och tränade. Träningen gick bra, jag körde för ovanlighetens skull mer styrka än kondition idag, duktigt av mig hihi. Efter träningen gick Hanna hem till sig eftersom hon skulle jobba och jag och Carro satte oss i solen och åt glass, underbart! Väl när vi sitter där och är helt inne i våra glassar får vi syn på Jennifer, trevligt trevligt. Så efter lite prat med henne och en sväng runt i några affärer mötte jag upp mamma och åkte hem. Nu sitter jag här ute i solen och njuter, och mer sol ska det tydligen bli i helgen, härligt! Imorn tror jag att jag ska in till Skrattstock och kolla lite på Janne och så! :) Sen måste jag nog även ta och jobba lite på brännan, har inte kommit så långt när det gäller den biten men jag är på g! ;)

Ikväll vet jag inte vad som sker, som vanligt! Hahah va hopplöst det är när alla jobbar hela tiden! Blir jätte pepp på att dra ut nånstans när det är så fint väder! Igår kväll var det regn och rusk, med andra ord en perfekt titta-på-tv-kväll så jag träffade Mario. Men idag är de nå heeelt annat, ikväll ska man inte sitta inne! :) hihi

 


Nå va tycks, en liiiiiiiiten bit påväg iaf! (a)
//Sanna


Kalas

Heej! :) Jag sitter här hemma nu och väntar på alla gäster som ska komma vid sex. Haha, det blir fekke här hemma med jordgubbstårta, bullar och kakor för min syster Amanda som fyller fyra år idag, trevligt trevligt! :)

Tidigare idag så var vi och tränade och solade som Carro skrev, men jag var även en snabbis i stan för att handla en piercing. Hittade en de första jag gjorde inne på Punkt shop, den är verkligen skitsnygg!!! Kommer matcha super med mina bikinis och en brun mage, mohaha!

Appropå ingenting så har jag och hanna har kommit fram till att det känns som att väääääldigt många förlovar sig, blir ihop, gör slut, blir ihop, gör slut en gång till, blir gravida, får barn! Haha, nån annan som känner likadant? :P Galet! Och appropå Hanna så är hon ensam hemmaa hela nästa vecka eftersom hennes mamma ska utomlands! skönt, jag flyttar in hos dig Hanniball om det är okej? =) (a)

Nej nu måste jag hjälpa till att duka, see ya! / Sanna



                              

Hihi om jag ska vara ärlig så tror jag inte att tårtan idag blir lika god som den som Carro, Hanna och jag gjorde för ett tag sen, den var oslagbar! :)

Toooorsdag!

Shit vad veckorna går snabbt ! Snart redan helg och då ska jag jobba =)
Idag var det skola, fortfarande "It's Happening" och trots namnet så händer det ingenting ;-) haha nej saker händer visst men jag tycker det är ganska tråkigt med den här grejen (även fast det handlar om viktiga saker (a) ) Lite långtråkigt...

Så idag blev det en kort skoldag då åkte vi till gymmet istället och tränade, körde liiite kondition och sen blev det armar idag och mage/rygg =) Imorgon blir det riktig hårdträning med mycket konditionsträning sen ben och tillsist mage och rygg =) Efter träningen solade vi vilket behövdes, iallafall för min del ;-)


Och idag fyller S lillesyster A  4 år !  GRATTIS !! :D <3

/C

:-)

Hihi tog inte så lång tid att städa ;-)

Före:


Efter:


Skönt att ha det avklarat ! :-)

//ccaarroo

Re-Re-Re-Rewind

Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte ens funderat på att börja städa än! :P Nej nu måste jag fan lyfta på röven och sätta igång så jag blir klar nångång. ;) Musik gör det hela mycket roligare även om det är skit tråkigt att städa, så till min hjälp har jag låten Rewind med Måns Zelmerlöw. Grymt bra låt ! :-D Spelas på repeat både hemma och på mobilen =)
 

puss&kramskumbanancarro!

HAHA!

Ibland är det sådär roligt när man är två som har samma blogg! Helt plötsligt när man går in och läser så märker man att man har skrivit om nästan precis samma saker! GREAT! ;)


Klippning

Nu är jag hemma efter en ganska kort och totalt meningslös skoldag. Vår skola har någon slags konferens där vi elever får gå runt på olika redovisningar och kolla på männiksor som pratar om viktiga saker. Hållbar utveckling tror jag att det handlar om, haha. Efetr skolan åkte vi tjejer till Farsta Centrum och shoppade. Jag och Hanna hämtade även ut våra bikinis som kommit och dem såg riktgt snygga ut! :) När klockan var halv tre var det dags för mig och Fia att klippa oss! Fia var riktigt modig och tog en bra bit på längden, skitsnyggt blev det! Medan jag bara fräschade upp håret lite, de har ju en tendens att se lite små risigt ut när man pattar det lite för mycket som jag gör! (a) Men de känns iaf skönt att ha "lena" toppar igen! :D

Ikväll får jag se vad jag hittar på. Har sagt till pappa att jag kanske skulle övningsköra idag och då hälsa på maria, har även sagt till Fia och Maria att vi kanske ska gå på bio och gaaah, vet inte vad jag ska göra fakiskt! hihihi



Ungefär såhär ser mitt hår ut nu, (kanske lite dålig bild, men men) och är är söta Maria! :) <3

bild

Oups, glömde lägga ut bilden på vår utställning om trafficking '=p


Onsdag

Helluue! =)
Väldigt konstigt väder just nu, igår var det soligt och huuur varmt som helst men idag har det varit ganska varmt och lite sol och världens stormvindar...flyger ju nästan iväg ;-)
Idag blev det en väldigt kort skoldag, började 10.00 ock slutade ungefär 11.15, Jätteskönt ! =)
Just nu har vi nån slags konferens som heter "It's Happening" och håller på i tre dagar och under dom dagarna är det föreläsningar vi ska lyssna på, utställningar (Vår klass har gjort en om trafficking) och så är det ganska många raster =) Ganska slappt så därför känns det lite onödigt att ens gå dit men det handlar ju om viktiga saker som t.ex. klimatet, miljön och hälsan samt hur man kan rädda världen.

När vi hade slutat åkte vi hem till Farsta och jag, Hanna och Sanna kollade lite i centrum medan Maria och Fia gick och tränade. (btw, jag har fått en virusinfektion och får inte träna på 3 dagar :-( )

Har äntligen fått min lön så det blev lite shopping:


Ett ljusrosa linne från BikBok.


Ett par rosa ballerina från Indiska.


Jättesöta rosa och vita armband från Lindex.

Hahah allt är rosa! =D

Nej nu tror jag nog att det är dags att städa mitt jättestökiga rum, förstår verkligen inte hur det kan bli såhär stökigt på bara några dagar ! :O


Usch..!!!!!

/carro :-)


Älskar att springa!

Åh va skönt det var att springa! Loppet gick jätte bra, tiden blev också hel okej 25 minuter tog det och då gick/halvsprang jag typ de fem första minutrarna eftersom det var så otoroligt mycket folk! Och vet ni vad? Jag kom före mallgrodan mamma, YES! Visserligen var det bara med några sekunder men det räcker för mig! (a) Det var verkligen riktigt skönt att springa idag, fick inte håll, kände mig inte speciellt jätte anfådd och så små regnade de lite vilket var skönt faktiskt! :) Jag älskar verkligen att springa, det är en sån grymt härlig känsla :)

Efteråt fick man en "picknickkorg" med en massa goda saker i, så jag mamma Maria, Fia, Johanna och Elin satt och hade det trevligt efteråt. Vi bestämde oss även för att det här måste göras om nästa år, plus att vi ska sprina tjejmilen nu i Augusti. Dock blev de inga bilder eftersom vädret var lite halvtaskigt, hade inte en tanke på att ta upp kameran i det vädret! (a)

Men nu ska jag sooova, godnatt lovers! // Sanna

Tisdag

Nu är det snart dags för vårruset, woho! Det ska bli jätte skönt att springa men framförallt att få de avklarat. Har sprungit en hel del på gymmet senaste halvåret, men de är definivt inte samma känsla som att springa utomhus! så jag är peppad! Mamma håller på med nån tävling mellan henne och mig om vem som får bäst tid, gosh va jobbigt! Men jag ger mig inte, jag ska in före henne, hihi! Laddar kanske upp en bild eller två från loppet, men nu måste jag byta om, äta och ladda! ;)

Wish me luck! :)          
// Sanna


Haha minbild men wtf! :P

Måndag

Idag har vi haft brännbollsturnering i skolan, vilket var rätt kul faktiskt! Vädret var underbart, perfekt för en friluftsdag i skolan. =)Det gick faktisk helt okej också, vi båda fick iväg bollarna någorlunda långt, woho! Dagen blev dock inte så jätte lång då vi fick gå hem mycket tidigare eftersom laget vi skulle möta hade dragit för de laget dem mötte tidigare hade fuskat så mycket att dem lessna! Men men, vi klagade inte, istället gick vi hem till C och låg ute och solade! Så nu lär bilarna stanna pga.att vi ser ut som två rödljus! hihi

Just nu är vi hemma hos S och har bunkrat upp med jordgubbar, dipp, morötter, gurka och en super bra film, kan de bli mer perfekt på en måndagskväll? (dessutom har vi inge plugg!!!!! )

Lite bilder från dagen, vi är dock lite osminskade sådär men äh, skit samma! =)

 

Två riktiga hetingar påväg hem från BrännB

 


 
Och här är vi igen, påväg hem till Sanna
Love // Sancar


    

Hej...

...hopp! Har blivit en lite väl lång paus från bloggandet för min del men nu är jag på G igen! Har haft en underbar helg tack vare alla mina fina vänner! Har även jobbat både lördag och söndag denna helg så nu är jag rätt så slut! :P I moron så ska vi ha någon slags brännbollsturnering med skolan, wieey! Vill egentligen inte träna allt för mycket nu eftersom jag måste börja ladda upp inför loppet jag ska springa på tisdag. Visserligen är det inte så långt, bara 5 km eller nåt, men man vill ju ändå vara pigg och fräsch så man får en någorlunda bra tid! Fast iof är de nog ingen fara att jag skulle slita ut mig själv på brännbollen imorn, jag får ju ändå aldrig iväg bollen, vilket leder till att brännboll brukar bli ganska stillastående för min del! (a)

Fick hem mina bikini trosor idag också förresten! Ni vet de som jag berättade om tidigare? ;) De var super snygga! speciellt på, dem behåller jag! :D Nu är de bara en piercing som måste inhandlas som matchar, men de går säkert att lösa! :)
Haha sorry om jag babblar så mkt om sommaren hela tiden men jag tror fan aldrig att jag längtat så mycket efter den som jag gör i år! Kanske för att jag vet att den här sommaren kommer äga, mihi! :P Är dock väldigt besviken på David som lämnar landet på skolavslutningen, fy på dig inte bra! :(

Men nu tror jag nog att jag ska börja krya ner i sängen, hörs imorn, // Sanna



Vi förra sommarn' :)

Varför ska det vara så svårt att komma på en rubrik ? ;-)

Gooosh när man väl börjat titta på ett avsnitt av prison breakså är man fast så här sitter jag och tittar på PB och äter middag ! kycklingsallad ;-)
Imorgon ska vi ha brännbollsturnering i skolan så vi har inga lektioner :) hoppas det är fint väder bara 1 =)


Solig Söndag

Heeeeeeeeej! =)

Söndag och Sanna jobbar & jag pluggar inte ! ;-)  Hur härligt är inte det ! :-)
Just nu sitter jag och kollar på Prison Break, såå gaaaalet spännande att jag knappt vågar titta själv, vilken fegis va ? ;-)  hihihi!
Ska snart gå och duscha eftersom jag och H ´var och tränade imorse sen efter det ska jag storstäda hela huset...Och tro inte att jag gör det frivilligt ;-) Mamma sa att jag får 100 spänn om jag gör det ! ;-) Perfa för mig som har 9 kr på mitt bankomatkort ! :p
 
Nej nu måste jag pausa Prison Break och hoppa (ja, jag ska hoppa ;P ) in i duschen :-) So long ! / caaaaaaarooo

PB

Valde att ha en hemmakväll med mig själv idag och vila för mina bihålor börjar bråka med mig, iiinte kuul! :p
Är helt ensam hemma så det är skönt och tyst, de enda som hörs är kattens smaskande när hon tvättar sig =)
Åh jag sitter och tittar på första säsongen av Prison Break!  SÅ galet bra ! :D Lika spännande som när man tittade på det för första gången ! =)


Gaah, såååååå snyyyggg!


En trött liten Kattí =)

xoxo Carrowski


Just nu...



Just nu hemma hos mig ! ;)
Datan, tv:n, kycklingfilé, potatis i ugn, tomat, gurka, majs och rödvinsås. HÄÄÄÄÄRLIGT ! ;-D hahaha

-Carrie

Home

Är ensam hemma nu och ska snart äta middag, själv. Guuuuuu va tråkigt det känns ! :P Sitta helt ensam vid köksbordet och inte ha någon att prata med ! haha kommer aldrig kunna flytta hemifrån och äta ensam ;)
Äh, jag sätter mig i vardagsrummet och äter framför tv:n ! ;-) Thihi!
Idag har jag som sagt jobbat =) 11.00-16.30 ungefär sen blev jag hämtad av min kära familj (utom syrran då som är i Nyköping och böjer alla armar och ben hit och dit och sjunger ramsor ;-D) '

Ikväll vet jag inte riktigt hur det blir längre :P Hoppas på fest, men det kan lika gärna bli hemmakväll eftersom jag är trott, förkyld och har ont i foten :P Men vi får se hur kvällen blir :)

/ Carro :)


Good Morning!

Hejhej !
Sitter här och äter frukost och ska snart börja sminka mig innan det bär av till jobbet....Börjar 11.00 och har som vanligt ingen aning om när jag slutar utan får gå när det inte är så mycket folk längre..Skönt att få skjuts iallafall annars hade jag behövt ta pendeltåget från Farsta Strand som typ går vid halv nio (!).  Jobbade igår också men då var det på ett annat jobb som jag verkligen trivs på!
OJ, måste skynda! See Yaa! :)


Längtar Gaaalet mycket ! :-D

Hiss eller diss?

Tror jag har blivit lite beroende av bikinis! Har redan köpt tre nya som jag ska ha i sommar! Stilarna på dem skiljer rätt så mkt, men det är bara kul! :) Senaste klickade jag hem ifrån H&M, de är en ren chansning men jag är helt övertygad om att den blir snygg när man är lite sådär gyllenbrun efter Cypern! Vad tror ni? ;)
Nej men nu ska jag nog gå och lägga mig, behöver lite skönhetssömn om jag ska orka med att jobba imorn! hihi! Godnatt!


Här är bikinin! :)


GU VA JAG VILL HA SOMMAR! :D
//Sanna


Sum'


Myskväll

Hej hopp gummi snopp! :) Vi är hemma hos S och ska bara ta det lugnt ikväll, kan behövas efter gårdagens tragedier! hihi
Vi har laddat upp med godis och är nu redo för lite tv-tittande! Vi båda börjar jobba imorn vid elva, så de bir nog bara till att ta det super chill hela kvällen! :)


Påväg hem från videomix (a)

 
haha mer än såhär får ni inte se från gårdagen, lite mörka biler kanske haha, klicka för större!
Peace// Sancar

Hatar passfoton

Hej hej! :)

Vaknade i morse av att mamma kom ner och väckte mig, pappa skulle tyligen komma och hämta mig om en timme för vi skulle fixa pass! Väl framme på plats så var de en sisådär 70 nummer före oss, yey! Men det gick relativt snabbt och riktigt ful lyckades jag bli på bilden också, underbart! Haha, jag blev ful på mitt senaste pass också, och om jag tänker efter så vet jag nog ingen som är nöjd med sitt passfoto?! Går det verkligen att bli bra på passfotona? Haha roligaste var ändå min minsta lillasyster som också skulle fixa ett pass. Tro mig, att få en 1-åring att sitta still, titta rakt in i kameran med en någorlunda okej min, är galet svårt! Det tog sin lilla tid att ta en bild som var användbar, dvs. där hon inte blundade, gapade, kollade bort eller pillade i örnen, haha! :)

Nu sitter jag här och är barnvakt till min andra syrra och är så trött så jag vet inte vad! Vi drog in till stan igårkväll alla tjejerna,och kom hem rätt sent efersom nattbussen vägrade komma! :O Men kul hade vi! Hanna, Maria och Fia gick in till nivå för att slänga i sig några cider medan jag Jennifer och Carro fick stanna utanför! Haha men de var skoj de med! Träffa några asasköna killar som vi stod och snacka med. De jobbiga var bara att de ville att vi skulle följa med hem till dem och de kändes ju lite sådär halvmysko när man inte ens kände dem! Men fega som vi var vågade vi inte riktgt säga nej för en vi typ var halvägs hemma hos dem! (a) hihi Hoppas killarna inte blev alltför ledsna när vi bangade till slut, mihihi!

//Sanna

Friday

Hejsan !
Hinner inte skriva så mycket mer ;-) Ska iväg och jobba ! 12-16 ! :-D Hörs sen !






//CARRO

We're dead!

Åh shit pommfritt va sega vi är! Vi vaknade runt nio i morse och hurtbullar som vi är (eller rättare sagt var :P ) gick vi och tränade. Dagens träning var grymt jobbig men fan va skönt det känns nu efteråt! Efter träningen gick vi hem till carro och lagade lunch! Riktigt gott blev det, men det var en hel knasig blandning, stekt potatis- och ägg med några knäppa vegetariska biffar! :P

Ikväll ska vi hem till fia och äta mat tillsammans och sen lär det väl rulla in några fler! Trevligt trevligt! :) Frågan är bara vad man ska ha på sig? Funkar gladiatorskor i det här vädret? :P



Usch ikväll blir det tyvärr inte lika god dricka som den kvällen! :P haha men de blir säkert bra ändå! :)
S: GOSH, RIP!
C: GOSH, RIP!
//Sancar

Onsdag

Omg, va dagen har varit lång! Vi var långt ute på landet med skolan, och då menar jag landet, det tog typ fyra timmar att komma hem! :O Men nu är jag hemma, sköönt! Ikväll vet jag inte vad som händer, tjejerna ska ut på krogen och carro jobbar till sju, så får se hur det blir! :) Har iaaf ingen lust att sitta hemma! :P

Btw, vad är det med vädret idag? Ena sekunden är det strålande sol och andra sekunden är det spöregn? :O weird.
/san

Blondies?

Åh nu har vi suttit och studerat tågtidstabeller i eveigheter känns det som. VI ska till någon ödesmark imorn med etiken där det typ går en buss om dagen dit och från.

S: Aha jag trodde järna stavades med G!
C: Nej det stavas med J, de är Gnesta som stavas med G!
S ...eh jo tack så dum e jag inte...?


Haha carro försökte leka smart eller nåt (?)

Nej men nu ska vi borsta tänderna och titta på nån rolig film, hörs imorn / Sancar

Mys kväll!

Efter skolan var vi och tränade. Det var riktigt skönt! vi körde ett ganska hårt pass med en hel del magövningar, så nu väntar vi bara på att träningsvärken ska komma och hälsa på. Just nu sitter vi här framför datan och ska snart fixa ihop lite scones till kvällens despi, mys! Känslan att inte ha något plugg mer är helt obeskrivilgt härlig! GOSH!

idag fick vi reda på en kul sak. Mycket kul. Det handlar om han, so gorgeous! Vi är glada, och vi längtar! OBS: se dock till att ha med dig en annan ***bärande person.



//Sancar

Tisdag

Hellu everybody! Nu sitter vi här i skolan och skriver ut våra uppsatser! so fetch! skönt, det är sista gången vi ens behöver tänka eller se dom dumma uppsatserna igen! :D Idag är den enda riktiga skoladagen vi har den här veckan och dagen har hittils vart super! God mat i skolan till och med, den ni! ;)

Ikväll vet vi inte riktigt vad som händer! Skulle vara kul att hitta på något skoj eftersom vi ändå inte har nån jätte seriös skoldag imorn! :) Haha galet va skönt det är i skolan nu, vi gör typ inget seriöst på lektionerna och har håltimmar lite hit och dit! Men det bästa av allt, INGET PLUGG! Yey! :)

Hörs ikväll, tjobrä/ sancar


Wiiihhooo!

Gissa vad, gissa vad!? Jag är klar med uppsatsen! :D är så glad och så lättad! Nu kan jag äntligen börja leva igen! hihi
har typ ägnat hela dagen åt att sitta med den, och nu på kvällen också. Dock tog jag en paus för lite träning och en teorilektion på tre timmar! :P Skönt att det var sista teorin idag också! visst det är faktiskt alltid kul och intressant o så, men jäklar va trött jag var idag. Jag har aldrig känt att jag håller på att somna mitt under dan men jag lovar här var jag nära! Det var till och med så illa att jag på rasten tog en kaffe! ja ni läste rätt JAG DRACK KAFFE......och kommer aldrig göra det igen, fyyyy va äckligt!
Nu ska jag snart sova, måste bara kolla lite bloggar först, mihi!
Sov gott/ Sanna

Måndag

Goddag! =) Idag är det ledigt från skolan, inställda lektioner! me like ! ;D
Blir en lugn och skön dag =)
Ska städa mitt rum, Gå en snabbis till centrum, hämta eve från skolan, massera mig hos nån expert och sen vid 17.00 är det bilteori, den sista! :D måste även läsa igen min uppsats :p

Hörs sen! /Carrooo


Hellu

Åh vilken skön dag det var idag på jobbet, de var sådär lagom mycket folk! Absolut inga ruscher men ändå hade man hela tiden saker och göra så det var kanon! :)  Dessutom fick jag mitt schema för sommaren och de var helt okej, vilket är en stor lättnad! :D 

Pappa ringde precis och jag fick prata lite med maria! haha, lite svårt att höra vad hon sa, men tror de vaar "hejhej" och "keeeeeellllie" haha så söt, saknar den lilla fiskorven!

Ikväll ska jag möta upp Hanna för att hämta en sak och umgås lite sådär! ;) Vi är lediga imorn goooosh va skönt! Livet leker / Sanna



Haha sötnos!

sunday

This is not what I want
This is not what I planned
And I just gotta say
I do not understaand
Something is really wrong. /c


Söndag

Igårkväll var jag hos m och tittade på melodifestivalen, kul att Norge vann! :) Och vad händer idag då? jo precis som alla andra söndagar...jobb! Hoppas de blir en lugn dag, är för trött för att orka med jääätte mycket folk, hihi (a)
hörs när jag kommer hem, Byee/ Sanna

.

Godkväll! Klockan är lite över nio och det är dags för Melodifestialen, eller Eurovision Song Contest som det egentligen heter. Hejar väl på Sverige men tycker att både Finlands och Norges bidrag är bättre =)
Åh jag har så tråkigt!  Alla andra hade andra planer för kvällen så jag sitter här och vet inte riktigt vad jag ska göra :P Blir väl antagligen kvar här eftersom jag måste gå upp kvart i sex imorgon igen =)

Idag var det min första jobbdag på Haninge Strands Golfklubb, började 7.40 så var tvungen att ställa klockan på 5.45, det låter så sjukt tidigt och det är det ju iof men vill man ha pengar måste man jobba och får ta det som erbjuds! :) Även om hela dagen har varit så himla stressig så gick klockan så sakta! När jag trodde klockan var 15.00 var den bara 11.00 fatta vad besviken jag blev då ;)
Det fanns så mycket att göra att jag inte ens kunde ta en kisspaus!
På det fjärde försöket lyckades jag, först var jag påväg mot toan men då sa det pling och det var bara att vända, andra gången hann jag till badrumsdörren men då sa det pling och jag var tvungen att gå tillbaka för att fixa det som behövdes, tredje gången hann dit och till och med knäppa upp byxorna (fniss) men det sa pling! SÅ efter tre försök lyckades jag! :P
Intressant historia va ? ;)

Så hela dagen har egentligen sett ut såhär:
Pling, det behövdes bäras ut mat till gästerna.
Pling, Några ville handla i kiosken.
Disken behövdes bäras in och borden behövdes torkas.
Ställa iordning alla saker när de var diskade.
Göra mackor med 1000 olika pålägg.
Koka och grilla korv.
"Baka" nya bullar.
Ja och ändå är det inte allt! ;)

Nej nu ska jag titta på ESC! återkommer ikväll! :)

//Carrrrrrrrrrrrrrrrr

Chill grill

Åh jag är mätt! Vi har några gäster här hemma så vi har precis ätit mat. Grillat blev det och gud va gott det var men nu håller jag verkligen på att spricka för att jag åt så mycket! :P  Ändå kan jag inte låta bi att tjuvkika lite i beas godipåse! mihihi!
Fick just veta att min snygging i ...... .... dör! snyft! jag ska dock inte vara lika elak och avslöja vem som en viss annan! :O Åh blir så förbannad!



Jag och min söta syster! :) love u!


Lördag

Hej hopp alla glada! :) nu sitter jag här, duktigt som jag e och skriver på min uppsats! Det går förvånadsvärt bra det flyter liskom på ,så det är chill! :) Känns dock lite fel att sitta inne när det är så fint väder, men måste man så måste man! :P Vad kvällen har att bjuda på vet jag inte riktgt än, har en massa ströplaner hit och dit men de löser sig nog. :)

Känner mig glad! Det är inte så mycket kvar i skolan och snart är det sommarlov! sommar kommer bli grym. Livet leker! :D



Sancar föra sommarn :)
//Sanna


Rix Fm festivalen!

Idag var Sanna, Carro, Hanna och Fia på Rix Fm's gratisfestival i Kungsträdgården! Det var riktigt skojigt om man bortser från dom asjobbiga och störda chokladpojkarna! Men vi fick iallafall lyssna på och se: Alcazar, H.e.a.t, Kim, Janet, Sarah Dawn Finer, Snow Patrol (som flög ända från Skottland),  Måns Zelmerlöw och så avslutade EMD med Baby Goodbye (Bäbis farväl)

Här kommer lite bilder från kvällen!


Hanna-Sanna-Fia-Carro!


Syns ju nästan inte vem det är men en ledtråd är: Brother oh brother, Cara Mia, Hope&Glory...? ;-)


Ja tror nog du gissade rätt, Måns !


Godnatt!


The Secret

En bild säger mer än 1000 ord så därför lägger jag in en bild  på "The Secret" ! ;-)



//Carr


Va irriterad man blir!

Både jag och carro fick ett sms av vår käre vän fia här för ett tag sen där hon berättade att maria har blivit av med mobil, busskort, jacka och träningskort inne på gymmet. Någon jävel har tydligen knippsat upp hennes lås medan hon var och tränade. Asså vem fan gör så? Hur kan man gå där ifrån och känna sig bra som person? De är ju helt sjukt! Man blir så sjukt irriterad på att de finns såna offer!

Imorn avslöjas det! :D so exciting!
//Sancar

Torsdag!

Matteprovet idag gick ju som de gick...ett G borde jag nog kunna fixa, eller hoppas jag iaf! (a) Nu är Carro och gör hemligheter medan jag sitter här och är så nyfiken så jag döör!

Haha, jag tror jag lider av någon otur den här veckan, jag råkar ut för så sjukt pinsamma saker och ALLTID har det med skor och göra!? :P Först det där med mina pumps som fastnade vid tunnelbanan och sen idag på gymmet...Haha herre gud! Jag stod och gjorde nån ben övning och när jag var färdig med den skulle jag ta loss foten ur manicken. Gissa vad som händer? FOTEN SITTER FAST!!! Och hur hårt jag slet även den här gången ville inte fossingen lossna. Detta slutar med att jag är tvungen att sätta mig ner igen och slita av skon! Självklart glor alla i gymmet på mig och jag kände mig rätt så amatörig! hahaha men men, får väl bjuda på den! :)

Skönt med helg snart! Imorn ska vi nog dra ihop ett gäng och åka in och titta på rix fm festival. Har varit där de två senaste gångerna och tycker faktiskt att det har varit riktigt bra båda gångerna, så de blir nog skoj! :) Snow Patrol kommer dit!! :D wiho!



hihi jag är ju till och med stadigare/säkrare med ett par skidor än skor! :D // San

spyr på matte!

Gosh va tråkigt det är med matte! Vi har nationella imorn och därmed sitter vi och pluggar som två töntar! Bra går det inte heller, C fattar ingenting och S är dålig på att förklara! Bra kombination där! :D Naej istället gör vi saker vi inte borde, såsom att sjuunga, skriva hata-matte-låtar och tugga el chicle! mumma. S har förövrigt varit otroligt duktig idag på rullbandet då hon slog sitt rekord, måste öva som tusan inför loppet! :D (C vara bara hemma och latade, typ åt feta bullar och drack fett)

Men nu ska vi försöka ladda ner PB-avsnitten, vi har längtat som tusan och nu går de äntligen att ladda ner! XD



Puh, va heet! TSSS! aouch, vi bränner oss bara av att kolla på bilden! :O
(de är mig han försöker gömma under täcket, /S )

Guldägg

Ja här sitter vi på företagsekonomilektionen och jobbar med en uppgift om...Guldägget, ett pris inom media. Snart är det lunch, fiskbullar och potatis! :O blää!

Skolan slutar idag runt 14.00 sen är det matteplugg som gäller resten av eftermiddagen/kvällen. Nationella prov imorgon! sjukt nervöst !
Nej nu är det lunch så vi hörs senare ! ;-)


Den här bilden nominerade vi till Guldägget som bästa tidningsannons! visst är den bra? ;-)
//sancar

Såå pinsamt!

Haha måste bara berätta en sjukt pinsam sak som hände mig igår. Jag var påväg till skolan som vanligt och den här dagen med mina vita pumps. Allt var frid och fröjd tills jag kom upp till tunnelbanan. Ni vet såna här galler i marken som finns precis utanför eller innanför dörrarna när man ska till perrongen? Gissa va som händer där? Jo, jag fastnar med min ena klack! gosh va pinsamt det var, grejen var att den verkligen satt fast också! Det satt jätte mycket människor som as glodde på mig när jag försökte dra loss skon och jag kände mig så sjukt dum! Hur mycket jag än tog i så lossnade den inte, utan jag var tvungen att ta loss foten ur skon och dra bort skon med händerna, och det var knappt så det gick! Men jag är glad iaf att jag fick loss den till slut, hade varit lite jobbigt att åka till skolan med en sko! :P Så jag säger det till er alla som använder pumps, trippa på tårna förbi de där läskiga sakerna! ;)



/Sanna

Omg!

Okej jag vet vad hemligheten är! Hihi, men jag har lovat att hålla tyst! måste bara få säga en sak....FY FAN VA ROLIGT! hihi! :D

Uppsats

Sitter är och jobbar på min uppsats om samerna. Det som är så svårt är att det måste ha med internationell politik att göra, tycker verkligen att det är jättesvårt och dessutom är jag helt ointresserad av de ämnet...Därför blir det att jag funderar på helt andra saker, saker som är mycket roligare och en sak som är hemlig :-) än så länge i alla fall! höhö :-)
Nej nu ska jag fortsätta med pluggandet, måste nog ta en paus från uppsatsen för att hinna göra matte, textkommunikation och en annan samhällsuppgift!  får se om jag överlever, fast det lär jag ju göra ;-)

//Carr

Tisdag

Nu sitter jag här och pluggar för fullt, sköönt att jag äntligen kommit på ett ämne till min uppsats. Inte för att jag är så värst intresserad av ämnet i sig, men mycket fakta finns det, så det ska nog gå bra.
Har alltid på lugna favoriter i bakgrunden när jag pluggar, koncentrear mig alltid mycket bättre då. Men måste Curley Sue spelas hela tiden? Den ger så sjukt mycket minnen, minnen som jag inte orkar tänka på...

//S

Längtar

Hihi jag har bestämt mig för att vara "sjuk" imorn! Det är så otroligt mycket plugg just nu så jag känner att jag behöver ha en dag hemma i lugn och ro där jag kan koncentrera mig på allt arbete. Egentligen är de väl kanske inte helt rätt, men med för lite tid och för mycket saker att hinna med, finner jag det som den bästa utvägen! :P Dessutom gör vi ju ändå inget vettigt på lektionerna länge, så det ska nog gå bra! Fick veta idag på historian att vi bara har tre lektioner kvar innan sommarlovet!!Awesome! :D längtar galet mycket till sommaren, framförallt cypern och kryssningen. Shit va kul det ska bli, kan inte sluta le när jag tänker på det! :D Sol, bad, drinkar, musik, solnedgång och små söta strandpojkar, gahh blir tokig! :D



Hit ska vi, WIHO!
//San


Måndag

Måndag, första dagen på veckan. Dagens lektioner har varit historia, svenska och samhällskunskap. Sedan bar det hem för att äta något innan den 3 timmar långa bilteorin började!
Är hemma nu och ska väl börja plugga, igen.


Fniss!


Söndag!

Hejsan!
Idag är det den vanliga söndagen för C och S!
S är och jobbar på Mcdonalds och C sitter hemme och pluggar. Måste plugga inför nationella proven i matte, läsa en bok (världens tråkigaste bok som handlar om Gregor Samsa som vaknar upp en morgon och har blivit en skalbagge, sen dör han och boken är slut!) Och sen är det uppsatsskrivning som gäller, en uppsatts som ska handla om någonting inom internationell politik (?) jätteskoj, jätteskoj... men men, det är bara att stå ut dom ungefär 20-tal dagar som är kvar på den här terminen :-)
Men, 16.00 blir det en pluggpaus för då är det Hockey VM som gäller. Sverige spelar bronsmatch mot USA! Hoppas verkligen att dom vinner! :-)


Night.

Ja då var den här lördagskvälllen slut. :p
Kvällen har varit väldigt lyckad, det började med att va mötte upp några killkompisar och sedan gick vi vidare till en park. Där var det drag! hög musik och massa trevliga typer. Det bjöds på mycket skratt, prat och sång.



Här är schnyggingarna själva! :-)

Saturday

Hello!
Lördag idag igen känns det som, tiden går så himla snabbt! Snart kommer det ju vara sommarlov! :) härligt härligt :-)
Idag har vi inte gjort så mycket, bara tränat och tagit det lugnt för ikväll blir det röj! :-D


Fredag

Dagen startade tidigt idag med nationellt prov i engelska, och man kan väl säga att det gick väldigt dåligt. Efter proven hade vi en lång håltimme innan nästa lektion så vi tjejer åkte och åt lunch på ett fik, mys! Än så länge har vi inga planer för helgen, vi får se vad som dyker upp helt enkelt! :)

Btw, så känns allt så meningslöst just nu. Knäppa saker händer, saker som bara inte får hända. Ibland orkar jag bara inte mer...gah!  /S

Hemma från en tuff dag!

Puh, ännu en avklarad onsdag! Dagen har in princip vart fullspäckad. Först skola hela dagen som började med ett FEK prov. Men de gick nog helt okej för båda! :) Efter skolan åkte vi hem til hanni och åt för att sedan kasta iväg oss till teorin! Shit va mycket nya och intressanta saker man lär sig där alltså! Super!
Just nu sitter vi hemma och kollar på en massa gamla bilder, vi börjar inte förrän två imorn så det är jätte skönt! Vi ska nog kolla på lite film också, och töntigaa som vi e så blir de väl HSM hihihi! måste ju passa på när de bara är vi, eftersom ingen annan gillar den! (a) Haha fast iof, de är väl inte filmen i sig vi vill se utan snyggingen i den! Grr..


Haha va små vi var!

Söndag

Godmorgon!

Gårdagen bjöd på många skratt! :) Kubbspel & singstar, en perfekt chill-lördag med underbara vänner :)

Idag är det en typisk söndag för S & C, jobb som vanligt 12.00-18.30 för S och plugg/slappdag (med paus för Hockey Vm, Sverige-Schweiz) för C ! :-)










Vi återkommer ikväll, Have a nice day ! :D


Älskar sol

Åh vilken härlig lördag! Klarblå himmel och strålande sol, love it! Vi åkte till stan för att investera oss ett par nya skor. Dom e så sjukt snygga vilket alla andra stockholmare också verkar tycka eftersom dem är slut i hela huvudstaden! :O Så de blev inga nya skor trots allt. Tomhänta åkte vi hem igen och tog oss en glass i solen, underbart!

Ikväll hade vi tusen olika planer som alla sprack! Så från fest blir det nu istället en trevlig kväll med kubb, musik och sång, awesome! :) Helgens planer blev inte riktigt alls som vi tänkt oss.Varken gårdagens eller dagens! C och tjejerna var på ett mysigt fik i stureplan igår och S var med mario. Men de var bra ändå!

Nu ska vi ta och fixa i ordning oss...vi ser seriöst ut som två troll, håret står verkligen åt alla håll!
Love, C S

Happy B-day!

Idag fyller vår LOVELY vän Fia 18 år ! Och vi önskar henne en underbar dag i det härliga vårvädret den 2 maj ! :D <3


We LOVE ya! :D <3

Hej på er!

Gah jag har funnit min nya kärlek, GB-sandwich! Tror faktiskt att jag har blivit beroende, den e ju galet god! :) Tur att mamma har köpt hem ett helt paket för det lär definitivt gå åt! (a)

Idag har jag jobbat vilket var helt okej! Det var rätt mycket folk eftersom de var en massa sossar i stan men trots det gick det mycket bra på jobbet! Skönt att tjäna lite money! :)

Än så länge vet jag inte hur kvällens planer ser ut...Kanske borde ta det lite lugnt för imorn blir det party. Men vi får se, nåt skoj blir det säkert i alla fall! :)

//S

God Morgon! :)

Blå himmel och sol ! är inte det härligt när man vaknar? ;) idag är det 1:a maj, guud vad tiden går snabbt! men det är bra för då är det snart sommaar :D

Vad händer idag då?
jo, det blir jobb för S och slappdag för C, kanske borde man plugga lite också, hehe men nej det skiter vi nog i ! :)
Sen så får vi se vad  kvällen bjuder på :)


We're back!

Hallå där! Nu är vi tillbaka igen efter sisådär en veckas uppehåll! anledningen till noll skrivande är att vi haft otroligt mycket i våra liv. skola, träning, köra, jobba, plugga osv.
men men nu är vi tillbaka och vi looovar att uppdatera!

Vad har hänt idag då? Jo dagen har varit så chill den bara kan bli! :) En lektion i skolan för C och nada för S. dagen har även bestått av träning, shopping och grillning! Herre gud va vi höll på länge med den där jäkla grillen alltså! (a) Men maten blev super god! :) Fia fick sina presenter eftersom hon fyller 18 på lördag (jävla unge) och sedan tittade vi på en av de underbaraste filmerna som finns, Sunes sommar! :)

Dagen har också gått åt till mkt planering. planering för helgen samt XXXXXXXXX! :D



Glassar i solen!


RSS 2.0